Historie

Methorst paard en wagen

Hoe het allemaal begon

De familie Methorst zat al vroeg in het logistieke gebeuren, begonnen met paard en wagen en later is deze vervangen door een echte vrachtwagen. Dit is gaanderweg uitgebreid naar meerdere voertuigen, zowel in het transport maar ook in het verhuizen. Voor zover wij weten bestaat Methorst Verhuizers&Verhuizers al vanaf 1942 maar dit kan ook al een stuk verder terug zijn.

Methorst oude bus

Familie bedrijf

Nu 3 generaties later is de eigenaar nog steeds Methorst en wel Hans Methorst. Het voordeel hiervan is dat u nog steeds te maken heeft met een echt Nederlands familie bedrijf, waar de klant nog koning is! De planner/verhuisadviseur helpt u van A tot Z, dus altijd 1 aanspreekpunt voor al u vragen.

De regio was toen ook al het zelfde, Scherpenzeel, Amersfoort, Veenendaal, Woudenberg, Leusden, Renswoude en De Klomp.

Tegenwoordig is ons gebied sterk uitgebreid en kunnen wij u verhuizing door heel Nederland verzorgen maar ook Europa is voor ons bekend terrein.

Methorst renault wagen

Wagenpark

Het wagenpark is anno 2012 sterkt gegroeid, momenteel hebben wij 2 combi’s met wisselbakken rijden, 2 motorwagens, 2 trekker met een 2 city opleggers en een semi dieplader en een bus met een 21 m3 aanhangwagen met een laadvermogen van 2250 kg.

Dit heeft heeft natuurlijk ook invloed op het personeel, momenteel hebben wij 12 fulltime mensen in dienst en 4 parttime. Hiermee kunnen wij onze klanten optimaal bedienen!

Koerier auto

Methorst anno 2014

Anno 2014 staat beschikt Methorst over een verhuisbedrijf, koeriersdiensten, transportbedrijf en een logistiek warehouse. Dagelijks te vinden door heel Europa en altijd op maat geleverd.

Methorst Groep heeft altijd een oplossing voor al u wensen!